Billeder
Plantegning
Video
Kort

Ellehammersvej 33, Taulov, 7000 Fredericia

Velkommen til Ellehammersvej! 

 
For enden af lukket vænge i det attraktive område også kaldt ”professorkvarteret” ligger denne unikke arkitekttegnet funkisvilla som er opført i 2019. 


Villaen byder på en lys og moderne fordelingsgang med videre adgang til stort køkken/alrum i unikke materialer. Her er der rig mulighed for at udfolde de gastonomiske evner, samt god plads til spisebordsarrangement. De store vinduespartier sikrer et naturligt lysinfald, med kig ud til den skønne natur, som ejendommen er omringet af. 
Fra fordelingsgangen er der adgang til voksenafdelingen med soveværelse, med videre adgang til walk in closet igennem den charmerende New yorker glasvæg. Fra soveværelset er der ligeledes adgang til eget moderne badeværelse med fritstående badekar, dobbelt bruseniche med new yorker glasvæg.   
Ligeledes har vi to store værelser som kan bruges til værelser/kontor. På gæstebadeværelse er den røde tråd også kørt igennem med det moderne og charmerende look, med bruseniche i new yorker stil, samt rustikt badeværelsesmøblement.
Ydermere er der til ejendommen bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler, med videre adgang til den store garage med el-port.
 
På husets sydlige side, har vi en hyggelig have, primært udlagt i græs også har vi et lækkert terrassemiljø med delvis overdækning som er sydvest vendt, hvor de hyggelige aftenstunder kan nydes. 
 
Denne sjældne udbudte arkitekttegnet funkisvilla, skal helt klart opleves.

Boligtype
Villa
Kontantpris
3.695.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
178 m2
Grundareal
711 m2
Antal rum
4
Byggeår
2019
Ejerudgift pr. md.
2.718 kr.
Energimærke
A2015
Sagsnummer
2190000028

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mike Villadsen Andersen
Mike Villadsen Andersen
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.