Udestue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Køkken
Garage
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Have
Have
Ejendom 1
Nyhed
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Hasselvænget 5, Taulov, 7000 Fredericia

Velkommen til Hasselvænget 5I hjertet af Taulov, på en fredelig lokation ved enden af et idyllisk lukket vænge, præsenteres denne smukke og yderst velholdte villa. Her bydes på en attraktiv sammensætning af moderne komfort og klassisk charme, til den kvalitetsbevidste familie. Denne ejendom på Hasselvænget 5 er en adresse, der indbyder til et roligt familieliv tæt på naturens skønhed og byens bekvemmeligheder.
 
Med sine 163 velindrettede kvadratmeter pakker boligen ikke alene på mere end passende plads, men fremstår også som deres ideelle ramme for et moderne familieliv. Gode disponerede værelser byder på fleksible muligheder for børn, hjemmekontor eller måske et gæsteværelse. En stue, rig på dagslys, lægger hus til de hyggelige stunder og former hjemmets hjerte, hvor man kan samles og nyde hverdagens mange glæder.
 
Det tilstødende køkken er ikke kun et sted for madlavning, men rummer også muligheden for impulsive kaffepauser og dybe samtaler rundt om køkkenbordet.
 
Den smukt anlagte have byder sig som et bagtæppe af fred og ro. Den indbyder til at dyrke hverdagens små lykkestunder i de mange hyggekroge. I sommerhalvåret vil haven åbenbare sig som en forlængelse af boligen, og her kan man forvente mange timer med spil, grill og samvær under himmelens kølige dække.
 
Denne villa på Hasselvænget 5 er for den familie, der værdsætter harmonisk livsstil i et hjem, der kombinerer funktionalitet og hjemlighed. Boligen viser vejen for et fortryllende familieliv, hvor hverdagen kan gå sin fredelige gang. Her er man ikke kun køber af en ejendom, men af en fuldendt ramme for livets værdifulde øjeblikke.
 
Vi ser frem til at byde interesserede velkommen til en bolig, der både fortæller en historie og inviterer dens nye ejere til at skrive næste kapitel.

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.995.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
163 m2
Grundareal
738 m2
Antal rum
4
Byggeår
1967/1999
Ejerudgift pr. md.
1.828 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
2190000216

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mike Villadsen Andersen
Mike Villadsen Andersen
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.