Ejendom 1
Køkken
Stue
Værelse
Badeværelse
Køkken
Køkken
Entré
Køkken
Entré
Stue
Stue
Stue
Ejendom 1
Ejendom 1
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Ejendom 1
Åbent hus med tilmelding
Søndag d. 16/06 kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus med tilmelding
Søndag d. 16/06 kl. 10:00 - 17:00
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Johannes Larsens Vænge 14, 7000 Fredericia

Velkommen til Johannes Larsens Vænge 14 i det dejlige Fredericia, hvor hver eneste dag føles som en ny invitation til at nyde livet i en bolig, der kombinerer funktionalitet med komfort og æstetik. I dette charmerende rækkehus, som ligger i et eftertragtet kvarter, vil du finde tre rummelige rum fordelt på 110 m2 og en grund, der strækker sig over 405 m2. Dette hjem er intet mindre end en sjælden perle på boligmarkedet.
 
Fra det øjeblik du træder ind af døren, mærkes den varme og indbydende atmosfære som rækkehuset udstråler. Det store køkken/alrum fungerer som husets naturlige samlingspunkt, hvor de lyse nuancer og det moderne design samarbejder om at skabe en indbydende ramme for dagligdagens måltider og sammenkomster. Det er her, i husets hjerte, hvor du vil miste tidens følelse i de hyggelige samtaler med familie og venner.
 
De to store værelser er med til at sikre en behagelig privat atmosfære. Det ene af værelserne har tidligere været to separate rum, hvilket giver mulighed for nemt at genetablere denne opdeling, hvis behovet for et ekstra værelse opstår.
 
I forlængelse af køkken/alrummet finder man bryggerset, som med god plads til vaskefaciliteter og opbevaring, letter hverdagens logistiske udfordringer. Den lyse fordelingsgang binder husets rum sammen i en velovervejet og logisk planløsning, hvor der er nem adgang til alle hjemmets hjørner.
 
Badeværelset er et kapitel for sig selv, hvor moderne stil med bruseniche står som et symbol på boligens generelle opdaterede tilstand. Her kan du starte dagen med fornyet energi i et miljø, der er klar til at imødekomme dine behov.Vender vi blikket mod den kræsne stue, møder du store vinduespartier, der sikrer et fantastisk lysindfald. Fra stuen kan du træde direkte ud i den hyggelige have, der sammen med det skønne terrassemiljø udgør rammerne for utallige timer i det fri, enten til afslapning, sociale begivenheder eller bare plads til leg.
 
Hele ejendommen fremstår både indflytningsklar og tidsvarende med de nyere opdateringer, herunder et nyere køkken og et nyere tag, hvilket lover godt for et vedligeholdelsesfrit boligkøb.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen

Boligtype
Rækkehus
Kontantpris
1.395.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
110 m2
Grundareal
405 m2
Antal rum
3
Byggeår
1966
Ejerudgift pr. md.
1.593 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
2190000227

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mike Villadsen Andersen
Mike Villadsen Andersen
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mange tak for din tilmelding