Ejendom 1
Terrasse
Køkken
Gang
Stue
Stue
Stue
Køkken
Bryggers
Køkken
Badeværelse
Trappe
Værelse
Værelse
Værelse
Udsigt
Disponibelt rum
Omgivelser
Terrasse
Ejendom 1
Have
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Nyhed
Billeder
Plantegning
Kort

Sdr. Vilstrupvej 27, Højrup Mark, 7000 Fredericia

Velkommen til Villaen på Sdr. Vilstrupvej 27, en bolig på 121 m2 beliggende i et naturskønt område, hvor fred og ro er i højsædet. Ejendommen er strategisk placeret med kort afstand til Taulov, Kolding og Fredericia, hvilket giver gode muligheder for daglige gøremål og pendling.
 
Ved ankomst til ejendommen, byder en charmerende og gennemført landlig stil sig velkommen. Den naturskønne have er et af ejendommens væsentlige træk, hvor man kan nyde stilheden og naturen. Her finder man også både et drivhus og en rummelig garage, som giver gode muligheder for hobbydyrkning og opbevaring.
 
Boligens stueetage byder på et charmerende køkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er designet med pladsudnyttelse og funktionalitet for øje, hvilket gør det til et behageligt sted at opholde sig. Fra stuen er der udsigt til haven, hvilket bidrager til en følelse af at være tæt på naturen. I stueetagen er der endvidere et bryggers med plads til vaskefaciliteter samt et rummeligt og praktisk badeværelse. 
 
Første salen rummer et repos, som giver adgang til to værelser. Begge værelser er velholdte og skaber gode muligheder for at indrette sig efter egne behov. Der er tænkt på detaljerne, og ejendommens selvgående charme går igen i rummenes udtryk og atmosfære.
 
Sdr. Vilstrupvej 27 er et valg for den, der søger en villa i naturskønne omgivelser med praktisk indrettede værelser og tilhørende faciliteter. Boligen er velholdt og har en gennemgående landlig og charmerende stil, som gør den både funktionel og hyggelig at opholde sig i.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.300.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
121 m2
Grundareal
957 m2
Antal rum
3
Byggeår
1945/1994
Ejerudgift pr. md.
1.582 kr.
Energimærke
D
Sagsnummer
2190000241

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mike Villadsen Andersen
Mike Villadsen Andersen
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.