Stue
Køkken
Badeværelse
Entré
Gang
Stue
Spisestue
Spisestue
Stue
Spisestue
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Gang
Badeværelse
Badeværelse
Byggeret
Bryggers
Toilet
Gang
Køkken
Stue
Nyhed
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Gl Jellingvej 13B, kld.., 7100 Vejle

Velkommen til Gl. Jellingvej 13b, kl., 7100 Vejle, en gennemført skøn ejerlejlighed med en perfekt kombination af centralt byliv og åndehuller i det grønne. Denne veldisponerede bolig, der spreder sig over 107 kvadratmeter, byder på et hjem, hvor hver en kvadratmeter er optimeret til moderne livsstil. 
 
Fra det øjeblik du træder ind i den imødekommende entre, indfanges du af en følelse af lys og luftighed, som lejligheden bærer med sig. Den lækre modernisering, der for nylig har løftet boligen til helt nye standarder, råber højt om kvalitet og moderne designvalg – du kan bogstaveligt talt pakke dine kufferter og flytte lige ind.
 
Køkkenet, med sit moderne udtryk, giver ikke blot opskriften på lækre måltider, men også på mindeværdige stunder med udsigt til den hyggelige have. Indretningen er både stilren og funktionel, og gør hverdagslogistik til en leg. Når måltidet er forberedt, kan du flytte samtalerne ud i den smagfuldt indrettede have, hvor terrassen venter på at danne rammen om hyggelige middage og afslappende kaffepauser. 
 
I hjemmets to rummelige værelser, hvoraf det ene prydes af integrerede skabe, venter afslapning og personlig tilflugt. Det andet værelse er ideelt som børneværelse eller hjemmekontor, alt efter behov. Det veludnyttede bryggers, med plads til vaskefaciliteter, understreger yderligere lejlighedens sans for komfortable og praktiske løsninger.
 
Badeværelset står som et højdepunkt i ejendommen – fra den rummelige bruseniche til de nøje udvalgte materialevalg, hvor hver en detalje understøtter den luxuriøse fornemmelse, der forkæler dig i hverdagen. 
 
Til sidst ledes du ind i den storslåede stue, hvor store vinduer sørger for et vidunderligt lysindfald og et rum, der umiddelbart indbyder til dét, der betyder mest: samværet med dem, du holder af.
 
Lejligheden på Gl. Jellingvej 13b er mere end et sted at bo – det er en ramme om gode stunder, og en lysende mulighed for lige netop dig, der drømmer om at kombinere byens pulserende liv med en stille stund under åben himmel. Mis ikke chancen for at kalde denne oase for dit nye hjem – kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Boligtype
Ejerlejlighed
Kontantpris
1.987.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
107 m2
Grundareal
543 m2
Antal rum
3
Byggeår
1974
Ejerudgift pr. md.
1.999 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
2190000189

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mike Villadsen Andersen
Mike Villadsen Andersen
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.